Skip to main content
Fire Wine, a la Fira de bones pràctiques agràries i forestals

Fire Wine, a la Fira de bones pràctiques agràries i forestals

Fire Wine prendrà part els dies 16 i 17 de maig a Sant Sadurní d'Anoia a les jornades Territori i resiliència: Fira de bones pràctiques agràries i forestals, un espai de trobada entre projectes pioners que treballen per adaptar el paisatge mediterrani als reptes del canvi climàtic. Les jornades, que se celebraran al Celler de la Fassina de Can Guineu (Cava Centre de Sant Sadurní d’Anoia), volen generar un espai per fer visibles les iniciatives i solucions que s’estan desenvolupant en diversos punts del territori per avançar cap a uns paisatges resilients davant la nova realitat climàtica.

En tant que proposta innovadora que uneix viticultura, ecologia i gestió del foc des d’una mirada regenerativa, Fire Wine exposarà el resultat de les recerques realitzades els últims mesos, que permeten concloure que la gestió de la interfície entre boscos i terres de cultiu de vinya pot ajudar a reduir el risc d'incendis i frenar la propagació del foc.

4o iniciatives i solucions

Els projectes Life eCOadapt50 i ResAlliance han unit esforços per organitzar, conjuntament amb altres organitzacions com el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC), aquesta jornada de dos dies en què es presentaran al voltant de 40 iniciatives i solucions. Els participants podran interactuar amb els promotors de les activitats presentades de manera directa i dinàmica per tal de conèixer de prop aquestes solucions.