Skip to main content

MÈDIA

Un projecte europeu busca convertir els cellers en paisatges preparats per contenir incendis forestals

17 Octubre 2023

Cellers de Catalunya, Espanya, França, Portugal i Itàlia s'han adherit al projecte Fire Wine-Vins de Foc, una iniciativa que s'emmarca en el projecte europeu Fire-Res d'innovació tecnològica per a la promoció de paisatges resistents i la prevenció d'incendis. El programa s'ha presentaten un seminari a Vilafranca del Penedès, i l'impulsa el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya per dotar les finques forestals dels territoris vitivinícoles d'eines per a crear paisatges preparats per aturar focs. La sessió inaugural ha anat a càrrec de l'inspector dels Graf dels Bombers, Marc Castellnou, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, fent referència al paper de la vinya i el vi com a fre del foc.

Un projecte europeu busca convertir els cellers en paisatges preparats per contenir incendis forestals

17 Octubre 2023

Cellers de Catalunya, l'Estat espanyol, França, Portugal i Itàlia s'han adherit al projecte 'Fire Wine'-Vins de Foc, una iniciativa que s'emmarca en el projecte europeu FIRE-RES d'innovació tecnològica per a la promoció de paisatges resistents i la prevenció d'incendis. El programa s'ha presentat aquest dimarts en un seminari a Vilafranca del Penedès, i l'impulsa el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya per dotar les finques forestals dels territoris vitivinícoles d'eines per a crear paisatges preparats per aturar focs. La sessió inaugural ha anat a càrrec de l'inspector dels Graf dels Bombers, Marc Castellnou, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, fent referència al paper de la vinya i el vi com a fre del foc.

Un projecte europeu busca convertir els cellers en paisatges preparats per contenir incendis forestals

17 Octubre 2023

ACN Vilafranca del Penedès – Cellers de Catalunya, l’Estat espanyol, França, Portugal i Itàlia s’han adherit al projecte ‘Fire Wine’-Vins de Foc, una iniciativa que s’emmarca en el projecte europeu FIRE-RES d’innovació tecnològica per a la promoció de paisatges resistents i la prevenció d’incendis. El programa s’ha presentat aquest dimarts en un seminari a Vilafranca del Penedès, i l’impulsa el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya per dotar les finques forestals dels territoris vitivinícoles d’eines per a crear paisatges preparats per aturar focs. La sessió inaugural ha anat a càrrec de l’inspector dels Graf dels Bombers, Marc Castellnou, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, fent referència al paper de la vinya i el vi com a fre del foc.

Un projecte europeu busca convertir els cellers en paisatges preparats per contenir incendis forestals

17 Octubre 2023

ACN Vilafranca del Penedès – Cellers de Catalunya, l’Estat espanyol, França, Portugal i Itàlia s’han adherit al projecte ‘Fire Wine’-Vins de Foc, una iniciativa que s’emmarca en el projecte europeu FIRE-RES d’innovació tecnològica per a la promoció de paisatges resistents i la prevenció d’incendis. El programa s’ha presentat aquest dimarts en un seminari a Vilafranca del Penedès, i l’impulsa el Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya per dotar les finques forestals dels territoris vitivinícoles d’eines per a crear paisatges preparats per aturar focs. La sessió inaugural ha anat a càrrec de l’inspector dels Graf dels Bombers, Marc Castellnou, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, fent referència al paper de la vinya i el vi com a fre del foc.

Un projecte europeu posa en valor el paper de la vinya per frenar els grans incendis forestals

17 Octubre 2023

Amb el nom de ‘Fire Wine’ és una iniciativa que s’emmarca en el projecte europeu FIRE-RES d’innovació tecnològica per a la promoció de paisatges resistents i resilients als incendis forestals.

Vinyes de foc

14 Octubre 2023

Dimarts al VINSEUM es presenta el projecte europeu Fire Wine-Vins de Foc, un vincle entre el paisatge de vinya i la prevenció d’incendis de sisena generació · Hi participaran Marc Castellnou, cap del GRAF de bombers, i el sommelier Josep Roca, del Celler de Can Roca